Schimba regimul pentru un colesterol mic.


Majoritatea persoanelor cand pornesc la drum cu un regim pentru colesterol implica automat anumite neintelegeri care le evita.

Cea mai mare neintelege cand vine vorba de un regim este atunci cand persoanele incearca sa taie din alimentatie grasimea si colesterolul. Asta poate fi periculos deoarece corpul utilizeaza aceasta substanta pentru a produce hormoni , vitamina D , membrane .  Un lucru foarte important de tinut minte atunci ca tineti o dieta pentru scaderea lui  este ca organismului ii trebuie HDL  cunoscut ca si “colesterolul bun” in combaterea si prevenirea acestei boli.

Nutrientii naturali cu un nivel de colesterol scazut sunt importanti intr-un regim deoarece nu scade HDL-ul.
Un exemplu bun din aceastea este alimentatia zilnica cu suplimente cu vitamina E si minerale. Vitamina E te ajuta la o circulatie mai bun , vitamina C si vitamina B3 te ajuta sa-ti scazi nivelul ridicat de LDL. De asemenea sunt si alte produse pe piata care te pot ajuta in scaderea LDL si marirea HDL.

O dieta pentru un coloesterol mic nu este necesar sa fie tinuta in timp indelungat. Cateva mici schimbari la regim si taierea de pe lista a alimentelor rele precum chipsurile sau snacksurile precum la fel de bine si carnea ca masa principal poate fi foarte benefic pentru pastrarea LDL-ului mic si HDL-ului ridicat.
Multe produse consumate care sunt derivate din plante de exemplu legumele sunt extreme de recomandate pentru scaderea LDL.

Consumul de fructe si legume in defavoarea chipsurilor sau a bomboanelor te vor ajuta in combaterea acestei afectiuni. Vegetalele nu numai ca iti vor scadea si metine nivelul colesterolului dar iti va imbunatati si rezistenta organismului.

Acestea sunt cateva indicatii ce trebuiesc retinute atunci cand plecati la drum cu un regim. De tinut minte este faptul ca organismul in oarecare masura ii trebuie HDL (High Density Lipoprotein) pentru a ne ajuta organismul.