Greutatea , un factor al colesterolului rau.

Greutate,un factor pentru colesterol.
Colesterolul din sange marit poate conduce la complicatii critice precum probleme cardiace acestea dovedindu-se a fi fatale pe parcursul timpului.
Poti avea colesterolul marit din pricina a mai multor factori. Poti cativa dintre ei sa-i controlezi , dar majoritatea din nu pot fi controlati.
Stilul tau de viata este un factor viral in colesterolul marit din sange. Altul ar fi un factor ereditar care este unul dintre cele mai semnificative care influenteaza colesterolul rau.
In mod normal organismul nostru produce o anumita suma de colesterol. Persoanele care sunt
predispuse la un risc ridicat de colesterol in sange , pot doar sa depinda de medicatii prescrise de medic sau nutritionist.
Trebuie sa ai o balanta intre o dieta sanatoasa si un stil de viata sanatos care cu siguranta te-ar putea ajuta sa
treci peste acesta problema foarte nociva.
Un alt factor este greutatea persoanei. Daca persoana cantareste cu mult peste limita normala aceasta este predispusa la un colesterol marit din cauza factorilor ce au declansat cresterea in greutate.Trebuie
remediata aceasta situatie prin initiativa de a slabi tinand diete echilibrate tot odata scazand si nivelul colesterolului.In aceasta situatie exercitiile fizice nu ar trebui sa lipseasca  recomandandu-se minim jumatate de ora pe zi.
Schimba mancarea grasa cu cea slaba precum legume,fructe,carne de pui,peste si vita pentru un aport de energie,vitamie si saruri minerale esentiale corpului evitand cele daunatoare colesterolului.